"Over hækken"

Skriv her spørgsmål, debatoplæg mv. som du vil snakke med de øvrige medlemmer om.
Skriv besked...
Heidi
07/01-2021
Hej Må vi låne hinanden huse ?? Tænker i de her corona tider hvor de ikke er lejet ud, Mvh Heidi Tlf 50930019
Jeanette Mejbom 154E
30/12-2020
Vi har en mintgrøn gryde og 3 æggebægre i porcelæn der ikke tilhøre os. Skriv efter billede hvis du tro det er jeres hus det har forladt.
Freddy Kristensen 150 b
05/12-2020
Det er måske noget som bestyrelsen , vil tage op med ledelsen på deres møder, det er ikke tilfredsstillende, at få sådan et prædikat , sat på Seawest.
Heidi
04/12-2020
Hej Kom ind på see West Facebook siden, hold op der mange dårlige anmeldelser. Hvor især rengøringen er nævnt. Ej hvor træls Mvh Heidi https://www.facebook.com/LandalGreenP[...]
Peter Nowack
25/09-2020
Bidraget for benyttelsen af badelandet har aldrig omfattet wellness.
Jonna Koch
23/09-2020
Vi hørte til generalforsamlingen at wellness afdelingen måske ikke bliver åbnet igen, hvis det er tilfældet, mener vi at ejerafgiften til centeret skal nedsættes, da vi mener at det er en forringelse Af det produkt / aftale vi betaler for.
Herman Høj Kristiansen
23/09-2020
Jeg har i dag set på træerne bag 138 sammen med Peter, og de bliver beskåret til vinter.
Jonna Koch
20/09-2020
Er det muligt at få beskåret hegnet mod vest blok 138
Peter Nowack
31/08-2020
Bestyrelsen har indhentet byggesagkyndig rådgivning, og vi vil meget snart fremlægge en rapport på vores hjemmeside. Beklædningen på Skipperhusene er lavet af grantræ, der desværre er svampeangrebet. Bestyrelsen er ved at indhente tilbud, som også bliver fremlagt. Vi kan sagtens blive ved med at udskifte brædder og male, men efter vores mening vil denne løsning i længden blive alt for dyr. Derfor vil vi foreslå at udskifte den udvendige beklædning med et andet materiale, som kan holde i mange år. I hører nærmere, når vi har noget nyt at fortælle. Har I husket at tilmelde jer til generalforsamlingen og den efterfølgende middag?
Niels C
27/08-2020
Hej Vi har sandsynligvis ikke mulighed for at deltage på dette års generalforsamling, hvilket er meget uheldigt i forhold til denne meddelelse om at der ønskes bestemmes et meget afgørende punkt i forhold til ejerforeningens fremtid og fremtid for medlemmerne. I forhold til min erfaring fra andre ejerforeninger, så kan jeg slet ikke forstå, hvordan bestyrelsen mener, at det er unødvendigt at der skal en byggesagkyndig rådgiver ind over denne gennemgribende entreprise. Både det, og at man ikke mener, at der skal indhentes flere tilbud på opgaven - gerne i samråd med byggeteknisk rådgiver - er jeg helt uforstående over for. Det må bero på en misforståelse, at jeg har fået denne opfattelse at man giver den nuværende tømrer carte blanche til en millionopgave. Vi overtog et pænt hus i marts 2020 - 142D. Jeg kan slet ikke genkende, at der er fugtproblemer i vores hus. Om det er pga. de nye udluftningshætter ved jeg ikke, men jeg kan ikke se det mindste tegn på dannelser af fugt. Hvis der er tale om en bygningsfejl, så må man formode at det er tilfældet på alle huse, men så stemmer det bare ikke overens med, at der ikke tegn på fugt i nogle huse. Hvordan er man kommet frem til at det er en bygningsfejl, der er gennemgående for alle huse - Har en byggeteknisk rådgiver tilkendegivet dette? Jeg kunne da godt finde på at bestille en byggeteknisk rådgiver udelukkende til mit hus, for jeg vil aldrig kunne acceptere en udskiftning af eksteriør som ikke fejler det mindste. Skulle det vise sig, at der skal ske en udskiftning, så vil det være økonomisk smartest at lade den enkelte bolig betale udgiften, da man så vil kunne trække beløbet fra i håndværkerfradrag. I forhold til den kommende generalforsamling, så kan bestyrelsen ikke stille som et "luftigt" punkt, at man skal beslutte "den ene løsning eller den anden" ud fra materiale der bliver udleveret kort før eller på dagen for generalforsamlingen. Der skal foreligge et klart gennemarbejdet forslag med pris, omfang af entreprisen osv. som i givet fald så vil skulle besluttes på en ekstraordinær generalforsamling på et oplyst grundlag, hvor bestyrelsen kan få mandat til at gå videre med det medlemmerne beslutter. Mvh Niels Christensen 142D
<< 1-10 11-20 21-30 31-40 41-50 [ 51-60 ] 61-70 71-80 81-90 91-100 101-110 111-120 121-130 >>
Thor Clasen Jonasen